2015. november 16., hétfő

• Avengers Tag


Ki a kedvenc szuperhősöd?
Nem tudok választani Amerika Kapitány és Vasember között. Ne kényszerítsetek erre.

Ki a kedvenc női karaktered?
Nincs kedvenc női karakterem, de ha választanom kell akkor mondjuk Fekete Özvegy.

Kedvenc film?
A Bosszúállók két része. De a Vasember utolsó két részét is nagyon szerettem, meg Amerika Kapitány második részét is. Nem, egyszerűen semmi nem tud arra kényszeríteni, hogy válasszak. Nem megy.

Kedvenc jelenet?
Tél Katona elkapja a pajzsot, mikor Steve utána dobja. És Tél Katona olyan szemekkel néz, hogy millió darabkára töri a szívem.

A színész, akihez legközelebb áll a karaktere?
Természetesen annyira nem ismerem a színészeket, de talán Robert Downey Jr. és Tony Strak között van a legnagyobb hasonlóság. Persze ez csak az én elképzelésem.

Olvastál már képregényt?
Még nem, de tervben van.

Melyik szuperhős lennél?
Vasember. A páncélt tartom a legjobb döntésnek. És milliárdos lennék. És zseni.

Kedvenc ruha?
Ismét Vasember páncéljára esik a voksom.

Kedvenc gazember?
Loki. Loki. Loki. (Mert Bucky nem rossz!!)

Kit választanál társadnak?
Nem választok. Nem! Csak még hozzájuk csatolom Buckyt is. Szóval a Bosszúállók bármelyike és/vagy Bucky.

5 megjegyzés:

 1. (Idekontárkodok.)
  Tony és Robert tényleg baromira hasonlítanak. :D
  Képregényhez pedig annyit tudok mondani: csak a Civil Warhoz kapcsolódó 104 képregény van letöltve nekem, de azokat megéri elolvasni.
  (Elorientálódok.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így. Szerintem Robertnek majdhogynem csak önmagát kellett adnia (persze, amennyire én megtudom állapítani a személyiségét a médián keresztül).:D
   Szerintem hetek óta kutakodom a képregények után, de egyelőre még csak azt sem tudom, minek álljak nekik először. :D

   Törlés
  2. Alapból azért vállalta el, mert azt mondta: "kész, ez én vagyok, szerep pedig az enyém." Persze azóta azt is mondta, hogy kicsit eltávolodott a karakterétől, tekintve, hogy Tony megváltozott jellemben, de kezdetben abszolút szinte csak magát adta. :)
   Hát, Civil Warban a Ragnarökre utalgatnak (és a halottnak hitt Thor fel is bukkan hébe-hóba), de úgy különben baromira érdekes; pedig a politikai háttér pont unalmas lenne, de annyi-annyi ismert/ismeretlen karakter van, annyi érdekes háttérsztorival és motivációval. Bár hiányolom Buckyt, mert ő ebben nem vesz részt. :c De a film ettől lesz érdekesebb; pl. míg a képregényben Black Panther a békítő semleges fél (és a szülőországa, Wakanda az kvázi Svájccal ér fel, mert semleges), mégis a filmben konkrétan személyes oka van, hogy bosszúból levadássza Buckyt, ergo beáll Vasemberék mellé.
   Ezért leszek kíváncsi a filmre, hogy mit változtatnak - és remélem, hogy a történet (és a szívünk) javára. :) Persze akkor is zokogni fogunk. Pláne majd én cp-ben. (Jó kérdés, hogy Peggyként megyek-e moziba, nézni a saját temetésem, vagy Buckyként, akkor viszont tényleg meghalok. Vagy legalábbis van egy érzésem, hogy Steve holtan végzi. Majd visszahozzák az Infinity stone-okkal az Infinity Warban.)

   Törlés
  3. Hiába, kénytelen leszek tényleg neki állni a képregényeknek is. Bűn, hogy eddig még nem tettem meg. :D
   Olvastam már az interneten, hogy a képregény szerint Steve meghal és Bucky veszi át a helyét. Rettegek, hogy tényleg ez lesz (még akkor is, ha Marvelnél mindenki meghal, de igazából senki se), remélem nem lesznek velünk ilyen gonoszak.

   Törlés
  4. Én csak ajánlani tudom. :3
   (Khm, Pietro, khm.) És szerintem max majd visszahozzák Steve-et, nem nyírják ki végleg. Én Thorék miatt aggódom. Loki kétszer is meghal Ragnarökben a képregényben, először normál, aztán női testben, és akkor végleg. Meg Thor is. Úgyhogy egy kicsit görcsölök.
   (Ja, meg az Infinity Warban ugye Thanos lesz a főgonosz; tudtad, hogy ő széttörte Cap pajzsát a képregényben? Vidám film lesz az is, ha belerakják.)

   Törlés